Städtjänster​

Våra hållbara städtjänster

Flyttstädning

Det är mycket att tänka på och göra när man ska flytta. Vi hjälper gärna till med flyttstädningen så du får tid till allt det där andra med att planera, packa och få i väg alla saker.

Det som ingår i flyttstädning

Storstädning

Det finns många ytor i hemmet som inte rengörs vid en vanlig veckostädning. Smuts och damm samlas även på sådana ytor som man vid en första anblick inte ser. Vi rekommenderar därför att man gör en storstädning minst en gång per år. HÄR kan du läsa om vad vi kan hjälpa er med under en storstädning.

Det som ingår i storstädning

Hemstädning

Svårt att få tiden att räcka till? Idag blir det allt svårare att få ihop vardagen och samtidigt ha ett skinande rent hem. Varför inte låta våra erfarna medarbetare städa och göra fint i ditt hem medan du i lugn och ro kan göra allt det där andra som måste hinnas med! För att det ska kännas tryggt och trevligt så eftersträvar vi att samma person städar hos dig om du önskar återkommande städning.

Det som ingår i hemstädning

Trappstädning

Visst får man en välkomnande känsla med en välskött trappuppgång? Men lika viktigt som trevnaden är den ökade livslängden på ytor och material i fastigheten som en professionell trappstädning medför. Vi tillhandahåller alla redskap och medel för trappstädningar. Våra kunder är bostadsrättsföreningar såväl som fastighetsägare.

Överenskommelse individuellt med kunden vad som ingår i trappstädning, men vanligtvis förekommer:

 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Städning av hissen
 • Avfläckning / dammtorkning av namntavlor
 • Dammtorkning av lister
 • Avfläckning av entréglas
 • Tömning av skrapgaller
 • Avfläckning runt strömbrytare/kontakter
 • Tvättstuga enligt ök

Företagsstädning

Visst känns det bra att välkomna medarbetare och besökare till en ren arbetsplats! För oss är det lika viktigt med omtanke och kvalité när vi städar på företag som när vi städar i hem. Våra städavtal utgår förstås ifrån era behov och önskemål!

Det som vanligtvis ingår i kontorsstädning men vad som ska ingå i avtalet överenskommes med kunden.

Visningsstädning

Dags att sälja bostaden? Ett snyggt, rent och väldoftande hem ökar dina möjligheter väsentligt inför en lyckad fotografering och visning och i slutändan försäljning. I visningsstädningen bör även ingå fönsterputs. Tillsammans lägger vi upp en plan hur vi på bästa sätt kan genomföra städningen.

Det som ingår i visningsstädning

Byggstädning

Vid ny- och ombyggnationer uppstår restavfall såsom t ex spån- och gipsskivor. Vi byggstädar så att fastigheten är redo för besiktning och inspektion av besiktningsman. Självklart ingår bortforsling!

Det som ingår i byggstädning

Fönsterputs

Börjar det bli plågsamt att titta ut genom fönstret? Låt oss putsa era fönster så ni kan njuta av vårens första solstrålar! Självklart använder vi egen professionell utrustning för fönsterputsning.

Våra fasta priser för fönsterputs:

 • 2 sidigt fönster – 60 kr/per fönster efter RUT-avdrag
 • 4 sidigt fönster – 90 kr/per fönster efter RUT-avdrag
 • Altandörrar/fönster – Dörrar 210 kr och fönster 90kr efter RUT-avdrag

Ring oss för bokning​